Hirdetés

Jeremy Renner az unokaöccsét próbálta megmenteni, fontos részletek derültek ki a balesetről

|

A helyi seriff jelentése részletesen beszámolt az eseményről, ami majdnem elvette a Sólyomszemet alakító színész életét.

Hirdetés

CNN megszerezte a nevadai seriff jelentését Jeremy Renner balesetéről. A történetet nagy vonalakban már mindenki ismeri, de a hivatalos leírás tovább részletezte az újév napján bekövetkezett baleset körülményeit, ami akár Renner halálával is végződhetett volna.

A sztori lényege, hogy a Renner megpróbálta megállítani a hókotró gépet, mielőtt az rácsúszott volna az unokaöcsére. A folyamat számára legalább 30 csonttöréssel és hosszú ideig tartó lábadozással ért véget.

Hirdetés

Renner azt mesélte a seriffnek, hogy a történet azzal kezdődött, amikor megpróbálta kihúzni unokaöccse traktorját a hóból. A művelet közben a Pistenbully hókotró váratlanul elkezdett oldalazva csúszni, mire a színész ösztönösen kiugrott a gépből, hogy megpróbálja puszta kézzel visszatartani azt, nehogy eltalálja az unokaöcsét. A baj akkor következett be, amikor Renner megkísérelt visszaülni a mozgó lánctalpas gépbe, ami maga alá rántotta őt, és átment rajta.

A Pistenbully kézifékje, ami megakadályozhatta volna a hókotró mozgását, nem volt behúzva, és bár a gépnek voltak mechanikai problémái, a fék működhetett volna. A problémák között egyébként a féklámpa meghibásodását is felhozták, ami a jelentés szerint "közrejátszhatott a helyzet kialakulásában".

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha úgy vesszük, a történet végül abban az értelemben szerencsésen zárult, hogy nem torkollott tragédiába. Mert Rennernek sikerült megkímélnie az unokaöcsét a balesettől, de csak a saját sérülései árán. Legalább két műtét és több mint 30 csonttörés után most otthon lábadozik családja körében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)