Hirdetés

Jeremy Renner már a saját lábán tért vissza a vörös szőnyegre

|

Jól halad a balesetet szenvedett színész rehabilitációja, aki az új műsora premierjén egy rövid sétával lepte meg a közönséget.

Hirdetés

A Marvel-univerzum Sólyomszeme, Jeremy Renner még januárban szenvedett súlyos balesetet a saját birtokán, amikor egy óvatlan mozdulat miatt kizuhant az általa vezetett hókotróból. A jármű így elgázolta őt, több mint 30 csontot törve el a testében.

A színész eleinte kritikus állapotban volt, ám szerencsére sikerült megmenteni az életét, azóta pedig már javában zajlik a rehabilitációja, melynek keretében nemrég egy videón mutatta meg, hogy a futógépen már ismét képes a járásra.  

Hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Disney+ streaming platformon a mai napon debütál Renner új dokurealityje, amelyben speciális járműveket építenek rászoruló közösségek számára. A 4 részes első évadot egy ünnepélyes premierrel vezették fel, ahol a Variety beszámolója szerint maga a színész is megjelent, és ha botra támaszkodva is, de néhány lépés erejéig már a saját lábán sétált a vörös (na jó, itt éppen kék) szőnyegen, mielőtt átszállt volna egy elektromos rollerre.

Sólyomszem tehát ország-világ előtt megmutatta, hogy nemcsak a filmvásznon kemény, hanem három hónappal a horrorbaleset után már kezdi visszanyerni a formáját. Ehhez persze rengeteg munka kellett, amit az is ösztönzött, hogy a sztár semmiképp sem szerette volna elhalasztani a Rennervations premierjét.

"Most egy kicsit megviseltnek tűnök, de ígérem, hogy ez a műsor az, ami arra ösztönöz, hogy jobban legyek, és ami miatt minden nap jobb akarok lenni. Célul tűztem ki, hogy ezen a szőnyegen fogok járni. És most itt vagyok, és élvezem."

- nyilatkozta Renner, aki ezúttal sem mulasztott el köszönetet mondani a gyógyulását segítő és támogató embereknek, köztük a családtagjaival. A premiert egy kérdezz-felelek is követte Jimmy Kimmel vezetésével, melynek során Renner elárulta, hogy az édesanyja fel akarja gyújtani a 6,5 tonnás hókotrót és bulizni egyet a tűz körül, ám ő személy szerint továbbra is lenyűgöző masinának tartja, csak jobban meg kell tanulnia a vezetését.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)