Hirdetés

Jeremy Renner munkába állt, visszatért Kingstown polgármestere

|

Egy év kemény küzdelem után Renner már egy gyönyörű öltönyben várja feladatait a Kingstown polgármestere forgatásán.

Hirdetés

Tavaly ilyenkor Jeremy Renner életéért aggódott a világ. A színész 2023-at egy brutális balesettel indította, mely során egy hat és fél tonnás hókotró gép gurult rá. Renner több helyen is kemény sérüléseket szenvedett, több tucat csontja eltört, és a műtétek után még egy teljes évig járt különböző terápiára.

Ennek aztán meg is lett az eredménye: novemberben már futni láthatta a világ, és az év végén kiderült, hogy hamarosan munkába is állhat. Mostanra már felvételre készen várja a csapó hangját.

Hirdetés

A színész az Instagramon tudatta rajongóival, hogy már dolgozik a Paramount+-ra gyártott Kingstown polgármestere harmadik évadának felvételein, és egész ideges a visszatérése miatt.

"Az első nap a díszleten.. idegesen telik. Remélem minden összeáll, és tényleg tudom hozni, amit kell a produkciós csapat és főleg a rajongók kedvéért."

A Kingstown polgármesterében Renner Mike McLuskyt alakítja, aki testvére halála után kénytelen átvenni a McLusky család ügyeit, akik egyébként mediátorként dolgoznak az utcai bandák, a rendőrök és az elítélt bűnözők között. Renner karaktere kulcsfontosságú a sztori szempontjából, így a harmadik szezonnal megvárták a színész visszatérését.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)