Hirdetés

Jim Carrey egy Dumb és Dumber horrorfilmet akart forgatni

|

A komikus színész a Minden, mindenhol, mindenkor rendezőpárosát kérte fel arra, hogy valósítsák meg a rendkívül elvadult ötletét.

Hirdetés

Daniel Kwan és Daniel Scheinert az utóbbi idők egyik legtöbbet emlegetett rendezőpárosa, hiszen hozzájuk köthető az évtized egyik legfurcsább, de ugyanakkor legegyedibb és legemlékezetesebb filmje, a Minden, mindenhol, mindenkor.

A multiverzumos sci-fi és családi dráma keveréséből megszületett film az A24 legsikeresebb darabja lett, de a rendezők elmondása szerint nem ez volt a legelső kiugrási lehetőségük, ugyanis néhány évvel ezelőtt nem más, mint Jim Carrey kérte fel őket egy filmre.

Hirdetés

Kwan nemrég a The Hollywood Reporter által szervezett kerekasztal beszélgetésen vett részt, ahol elmesélte, hogy Jim Carrey még 2014 környékén, a Dumb és Dumber folytatásának forgatása előtt kérte fel őket, hogy csináljanak vele párhuzamosan egy amolyan metanarratívát követő filmet:

"Nagyon vicces. Jim Carrey megkeresett minket, mert látta a Parajelenségeket és odajött hozzánk, hogy »Srácok, ez egy kézikamerás horror film, láttátok már?«, mi pedig mondtuk neki, hogy hallottunk róla. Azt mondta, hogy senki nem csinált még ilyen vígjátékot és van egy jó ötlete."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Carrey elmagyarázta a két rendezőnek, hogy az első Dumb és Dumber filmet abban a hotelben forgatták, amelyik a Ragyogást is ihlette és Stephen King történetéhez hasonlóan a forgatási élmény is horrorisztikus volt, hiszen folyton minden elromlott, mindenki megsérült és általában véve kísérteties események vették körbe a stábot. Arra kérte őket, hogy a Dumb és Dumber Kettyó forgatásáról készítsenek egy kézikamerás filmet, ami horrorvígjátékként dokumentálja a film készítését.

Kwan és Scheinert rajongtak az ötletért, meg is írták a film körvonalas vázlatát, de sajnos a producerek végül úgy döntöttek, hogy nem engedhetik ezt meg, vélhetően azért, mert felfoghatatlan logisztikai rémálom lenne két filmet forgatni párhuzamosan, ugyanazon a helyszínen. Mondani sem kell, hogy ettől függetlenül nagyon kíváncsiak lennénk erre a filmre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)