Hirdetés

J.K. Simmons több Pókember filmre is aláírt

|

Ha minden jól megy, akkor a hálószövő életét még sokáig keseríti majd a Hírharsona főszerkesztője, J. Jonah Jameson.

Hirdetés

A Pókember: Idegenben végén mindenkit hidegzuhanyként ért J.K. Simmons feltűnése ikonikus szerepében, J. Jonah Jamesonként - legfőképpen Peter Parkert. A film stáblistás jelentéből arra következtethetünk, hogy a fake news portállá silányult Hírharsona szerkesztőjének fontos szerepe lehet az elkövetkezendő Pókember filmekben, és úgy tűnik, hogy reményeink nem voltak hiábavalók.

Hirdetés

Noha, a Sony-Disney huzavona jó pár dolgot átvariált, Simmons egy interjúban elmondta, hogy szerződése alapján még két filmben feltűnik majd mint Jameson:

"Mikor aláírtunk az első mozira, leszerződtünk két folytatásra is. Ez a legtöbbször - köztük az én esetemben is - egy egyirányú szerződés, melyben vállalom, hogy megcsinálom a filmeket, de az nincs kikötve, hogy a karaktert szükségszerűen a következő filmekben használják majd. Remek lehetőség, hogy én lehetek az az őskövület a múltbéli verziókból, akinek lehetősége van megnézni, hogyan változnak a dolgok [a Pókember filmek körül]."

Persze a legutóbbi Pókember lezárása alapján Simmons valószínűleg előkelő helyet tölt majd be a következő mozifilm stábjában, mi pedig már alig várjuk, hogy ismét szélesvásznon láthassuk a gyomorfogatóan tenyérbemászó, mégis sokunk által kedvelt szerkesztőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)