Hirdetés

Jó eséllyel utólag vágták ki a Pókember: Nincs hazaút új előzetesének legnagyobb csavarját

|

Digitális utómunkát sejtünk a friss Pókember: Nincs hazaút trailer egyik jelenetében.

Hirdetés

Ma hajnalban végre-valahára közzétette a Sony és a Marvel is a Pókember: Nincs hazaút második nagy előzetesét, melyben immár felsorakoztak az eddig belengetett szupergonoszok, illetve kicsit közelebbi képet kaptunk magáról a történetről is. A trailer egyik látványos jelenete viszont nem hagyja nyugodni a rajongókat, mi pedig teljesen megértjük azokat, akik egyből elméletgyártásba fogtak. 

Potenciális spoilerek következnek a Pókember: Nincs hazaút kapcsán, ezt mindenképpen vegyétek figyelembe, mielőtt tovább olvassátok ezeket a sorokat.

Hirdetés

Az új Pókember: Nincs hazaút előzetesben ugyebár se Tobey Maguire, se Andrew Garfield nem bukkant fel, hiába számítottak erre sokan. Belsős információk szerint elvileg a Sony és a Marvel nehezen tudtad megegyezni abban, hogy a két régi Pókembert is megvillantsák-e ebben a kedvcsinálóban, vagy a nagy meglepetést tartogassák egészen a film bemutatójáig. Nos, az előzetes alapján végül az a fél győzött, aki halogatná a leleplezést, de nagyon úgy tűnik, hogy utólag kellett módosítani a videót mindezek érdekében.

Az alább is megnézhető trailerben 2:20 körül következik egy jelenet, melyben Pókember három párhuzamos világból érkező gonosztevőnek, egészen pontosan Elektrónak, Homokembernek és a Gyíknak ugrik neki. Ez a jelenet pedig vagy végtelenül furán van megkoreografálva, vagy egészen egyszerűen digitális utómunkával eltávolították belőle Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókemberét.

Tom Holland karaktere ugyanis egyértelműen Homokembernek ugrik neki, viszont Elektro ő fölötte repül, a Gyík pedig jóval alatta ugrik, konkrétan bezuhan a Holland-féle Pókember alá. Ennek csak akkor lenne így értelme, hogy Pókember mellett Maguire és Garfield karakterei is épp a gonosztevők felé vetődnének, csak gondos kezek utólag kiradírozták őket a képről. Még érdekesebb egyébként a Sony Pictures Brasil által közzétett változat a videóból, ebben ugyanis pár másodperccel tovább fut ez a jelent, így világosan látszik, valaki egy hatalmasat bemos a Gyíknak. Nem látjuk viszont, hogy ki üti meg őt - valószínűleg az egyik kitörölt Pókember.

A Marveltől nem idegen az előzetesek módosítása és az efféle "átverés", elég csak a Bosszúállók: Végtelen háború kedvcsinálóira gondolni, melyekben Hulk is a többi hős mellett harcolt Wakandában.

Legkésőbb december 16-án minden kiderül, ekkor érkezik meg a hazai mozikba a Pókember: Nincs hazaút.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)