Hirdetés

Jó mulatság, férfimunka? Lehet, hogy pont rád van szükség!

|

Ne zavarjon össze Vörösmarty, ez most egy álláshirdetés. Induló férfimagazin, remek lehetőségek, szakmai kihívás, önállóság és szabadság. De írni tudni kell!

Hirdetés

Imádjuk a gaminget és a geek témákat, de portfóliónk bővülne, ehhez pedig új emberekre, hangokra van szükség. Ha úgy érzed, hogy jól tudsz fogalmazni, a magyar helyesírással sincs gondod (igen, persze, mi is sok hibát ejtünk, szóval nem a tökéletességet várjuk, de azért talán belőhető, mit is jelent a megfelelő íráskészség), akkor egy egészen új, izgalmas projektben vehetsz részt.

Ezen az oldalon mindent megtalálsz, amit tudni érdemes, de azért pár szóban mi is elmondjuk: íróra és szerkesztőre van szükség egy újraalakuló online magazinhoz, aki képes önálló, kreatív és persze csapatban történő munkavégzésre is. Nem árt, ha az alábbi témák valamelyikéhez tudsz kapcsolódni van véleményed, de megfelelő tudásod és rálátásod is annak alátámasztásához:

  • Elegáns, smart/casual férfidivat
  • Streetwear férfidivat
  • Hobbik (küzdősportok, airsoft, testépítés, etc.)
  • Férfi lifestyle (éjszakai élet, helyek, kaják, muzsika, diszkó, fánki)
  • Autók
  • Csapatsportok
  • Alapvetően férfi identitást értintő közéleti vagy lélektani témák
Hirdetés

Amennyiben nyitott vagy ezekre és kipróbálnád magad, egy CV-vel és egy a fenti témák bármelyikében - általad - írott, minimum 3500 karakteres alkotással jelentkezhetsz. A pályamű lehet egy szórakoztatóan megírt ismeretterjesztő cikk, vagy akár valamilyen publicisztikai műfaj, jegyzet, glossza - ami neked jól áll.

Ide küldd, ha kész: info@beautyfy.hu

Jelentkezési határidő: 2021. július 30.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)