Hirdetés

Úgy tűnik, megvan a Joaquin Phoenix-féle Joker film címe

|

Az eredettörténet címét nem bonyolították túl.

Hirdetés

Az előző héten már hivatalossá vált, hogy nem Jared Leto, hanem Joaquin Phoenix fogja játszani a címszereplőt a Joker eredettörténetét feldolgozó filmben. A legutóbbi infók alapján a mozi címe is megvan már.

Hirdetés

Todd Philips mozijának végleges címét a csütörtökön kezdődő San Diego Comic-Conon mutatják be, de egyes források szerint már biztos, hogy a korábban Joker Origin Movie és Romeo neveken futó projekt címe egyszerűen csak annyi lesz: Joker. Semmi alcím, semmi túlbonyolítás, csak egy rövid, tárgyilagos cím.

Pár nap múlva már hivatalossá válik, hogy tényleg mindössze ennyi-e a mozi címe, azt viszont már biztosan tudni, hogy a film a DCEU univerzumon kívüli, sötét hangulatú, ijesztő történetet mesél el, és a Killing Joke képregényes történetből merítenek hozzá inspirációt.

A produkcióval kapcsolatban egyelőre nincsen több ismert részlet, a film forgatásai várhatóan szeptemberben kezdődnek, és valamikor jövőre fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)