Hirdetés

Megállapodásra jutottak színészek, újra összejöhetnek a Jóbarátok

|

A régóta rebesgetett újraegyesülésre az HBO Maxon kerülhet sor, ami egy komoly lökést jelenthet az újonc streaming platformnak.

Hirdetés

A Netflix előfizetők szomorú sóhajjal nyugtázták, hogy a Jóbarátok epizódjai lekerültek a platform kínálatából (nálunk még nem). Ez azért történt, mivel a Warner Bros. az idén debütáló HBO Maxra szeretné feltenni az ikonikus sitcomot, viszont úgy tűnik, hogy nem csak a régi részek újranézésével tengethetjük majd az időnket a szolgáltatásban. 

Hirdetés

A Deadline újságírója azt állítja, hogy Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry is aláírt a Warnerrel, ennek következtében pedig megvalósulhat a régóta áhított Jóbarátok újraegyesülés. Az értesülések szerint minden színész nagyjából 3-4 millió dollárt kaphat az epizódért.

A tervek szerint a rész nagyjából egy órás lesz, ami három rendes epizódnak felel meg és az is várható, hogy Martha Kaufman és David Creane producerek is visszatérnek valamilyen formában, hogy egyengessék az általuk naggyá tett széria utolsó nagy dobását. Hogy valami készül, arra a Chandlert játszó Matthew Perry is tett utalást egy pár napja:

Egyelőre sem a stúdió, sem a színészek nem árultak el semmit, amíg tehát hivatalos infó nem érkezik a dologról, addig ne béreljétek ki a Karácsonyi Tatu jelmezeket az ünnepléshez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)