Hirdetés

Természetesen nem készül Jóbarátok film

|

Terjed a neten egy előzetes, ami állítólag a Jóbarátok filmváltozatát harangozza be, de nem nehéz kiszúrni, hogy kamu.

Hirdetés

Több mint tíz éve véget ért a Jóbarátok, minden idők egyik legjobb sitcom sorozata, és volt olyan szerencsés helyzetben, hogy lezárulhatott a története, nem csak elvágták félúton (mint mondjuk az Egy rém rendes családot). 

Hirdetés

Az évek során többször szóba került egy reboot vagy egyszeri újraegyesülés lehetősége, de a hatosból valaki nem hajlott erre. Azóta csak még több idő eltelt, a színészek más utakon járnak, és valószínűleg nem úgy sikerülne a visszatérés, ahogy annak a rajongók örülnének. A Will & Grace-nek bejött, de ez más helyzet.

Pár napja került fel Facebookra, egy Will Ferrel kamuoldalra (ami amúgy a nagy népszerűség miatt átnevezte magát Funny Inc.-re) az alábbi videó, és 56 millióan látták, 772 ezren osztották meg, közel ennyien reagáltak rá. Nem tudjuk, ebből hányan hitték el, hogy valódi, de valószínűleg nem kevesen. Ha másnak nem, az áprilisi premiernek gyanúsnak kellett volna lennie.

Elsőként fogunk szólni, ha Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Joey és Ross összeállnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)