Hirdetés

Jodie Foster szerint a fiatalok hozzáállása a munkához néha nagyon bosszantó

|

Úgy látja, a Z-generációsoknak mind a munkavégzés, mind az e-mail írás tekintetében volna hova fejlődniük.

Hirdetés

Nem Jodie Foster az első, akitől azt hallani, a Z-generációsok, avagy az 1990-es évek vége és a 2010-es évek eleje között született fiatalok (a Pew Research Center széles körben használt meghatározása szerint az 1997. és 2012. között születettek) hozzáállása a munkához nem csak hogy nem olyan, mint elődeiké, egyenesen bosszantó. 

A színésznő a The Guardiannek adott interjújában tért ki erre:

"Nagyon idegesítőek, különösen a munkahelyen. Úgy vannak vele, hogy »Áh, ma annyira nem élem, 10:30-kor jövök be«. Vagy e-maileknél jelzem nekik, hogy nyelvtanilag mennyi mindent használtak helytelenül, nem ellenőrizték a helyesírást? Ők meg erre: »Miért tettem volna, az nem korlátoz?«"

Hirdetés

Ugyanakkor Foster szeretne segíteni a fiataloknak, és azt tanácsolja nekik, tanuljanak meg lazítani, kitalálni valamit, ami tényleg a saját ötletük. Hozzátette, a 20 éves Bella Ramsey például tiszteletre méltó szerinte, például azért is, mert míg az Elle Women in Hollywood rendezvényén mindenki sminkben és magassarkúban volt, Ramsey öltönyt viselt, amit ő fiatalkorában nem tehetett volna meg.

Fiainak mindeközben azt tanította, nem kell kellemetlenül viselkedni a nőkkel ahhoz, hogy férfiasak legyenek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)