Hirdetés

Jodie Foster szerint két filmet mindenkinek látnia kell, és az egyik a Team America

|

Nehezen tudunk vitatkozni a színésznő véleményével.

Hirdetés

Biztos, hogy mindenki tudna mondani legalább egy, ha nem öt filmet, amiről úgy gondolja, kötelezővé kellene tenni (és kevesen említenék az Aranypolgárt). Senkit nem illik az alapján minősíteni, látta-e a Csillagok háborúját vagy A keresztapát, de arról érdemes beszélgetni, mik a filmtörténelem kihagyhatatlan darabjai.

Jodie Fostert az Interview magazin kérdezte meg, szerinte melyek azok a filmek, amiket élete során mindenkinek látnia kell, a kapott válasz pedig némileg meglepő volt.

"Nos, a Minden, mindenhol, mindenkor, és ó, valószínűleg ez áll az első helyen: a bábos Team America: World Police."

Hirdetés

A Team America a South Park alkotóinak 2004-es, szatirikus akciófilmje, amiben bábok a szereplők. Középpontjában egy akciócsapat áll, melyhez csatlakozik egy Broadway-színész, hogy együtt mentsék meg a világot Kim Jong Iltől és a liberális hollywoodi színészektől. A megvalósítás eleve kiváló, a humor a South Parkot idézi, és az is sokat elmond róla, hogy az amerikai filmes szervezet, az MPAA többször is magas korhatárkategóriába akarta tenni egy szexjelenet miatt. 

Hogy Foster miért tartja ezt kötelezőnek, nem tudjuk, de önmagában az, hogy emlékszik rá, csodálatos. Később csak annyit tett hozzá, nagyon béna a humorérzéke.

Aki még nem látta, legalább ezt az egy jelenetet nézze meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)