Hirdetés

Jöhet az Ezüst Utazó film?

|

A Marvel egyik legfurcsább karaktere saját mozifilmet is kaphat, legalábbis Stan Lee pletykás kedvében erre utalt. Persze nem is nála vannak a jogok, de manapság ki akad fenn ilyen apróságon?

Hirdetés

A CineStar számolt be arról, hogy a 2007-es A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó 289 millió dollárt termelt kiadójának (20th Century Fox), így nem csoda, hogy elmerengenek néha azon az emberek, milyen is lenne egy saját film ennek a fura figurának.

Például Stan Lee merengett el ezen egy kicsit nemrég, szerinte megvalósulhatnak a Fekete Párduc, Hangya és Doctor Strange projektek is a jelenleg futó tervek mellett, sőt, egy önálló Ezüst Utazó mozi sincs kizárva. Persze most még sok a dolog, de Lee szerint a Silver Surfer egy csodálatos karakter, amelyet mindenképpen érdemes lenne külön bemutatni a közönségnek.

Nekünk mondjuk kicsit izgalmasabban hangzik a jelenleg készülő vagy érkező Thor 2, Amerika Kapitány 2, Galaxis Őrzői, Bosszúállók 2, de nem sírjuk el magunkat, ha a képregények nagy öregje képtelen megmaradni a nemesebbik felén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)