Hirdetés

John Cena és Zac Efron mindenkit átvernek közös filmjük előzetesében

|

Az Amazon Prime Videóra érkező Ricky Stanicky rendezője Peter Farelly, akinek a Dumb és Dumber - Dilibogyókat, valamint az Oscar-díjas Zöld könyvet is köszönhetjük.

Hirdetés

Néhány évet lehúz még a ringben John Cena, mielőtt végleg búcsút intene a WWE-nek, de addig is kitartóan építgeti színészi karrierjét. Legújabb filmjével sem kíván kimozdulni a komfortzónájából, azaz marad a vígjátékos vonalon, de ha más nem is, a Peacemaker - Békeharcos sorozat világossá tette, hogy ez jól is áll neki.

Bűntársa ez alkalommal Zac Efron, a Vaskarom, valamint az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány sztárja, akivel az Amazon Prime Video streamingplatform előfizetőinek rekeszizmait veszik célba a március 7-én debütáló Ricky Stanicky című vígjátékkal.

Hirdetés

A Peter Farelly rendezte fimben három jóbarát (Efron, Jermaine Fowler és Andrew Santino) évtizedeken keresztül azt hazudta mindenkinek, hogy van egy közös cimborájuk, Ricky Stanicky, és mindig őrá hivatkozva lógtak el unalmas családi programokról. Egy napon azonban rettentően kerülnek a lebukáshoz, ezért kétségbeesésükben úgy döntenek, hogy felfogadnak egy színészt (Cena), játssza el Rickyt. És ezzel sokkal több gondot vesznek a nyakukba, mint amennyit az igazság beismerése okozott volna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)