Hirdetés

John Cena nem fogja maga csinálni a kaszkadőrmutatványait

|

A Halálos iramban 9 sztárját faggatták ki a komolyabb mutatványok kapcsán, Cena pedig meglehetősen laza választ adott.

Hirdetés

Mivel John Cena egy profi birkózóból lett színész, sokan feltételezik, hogy biztosan maga csinálja az összes veszélyesebb mutatványát. Aki ezt hitte, arra vár egy kisebb meglepetés, mivel az F9 sztárjának esze ágában sincs elvenni a kaszkadőrök munkáját, pláne, ha a nála tapasztaltabbak tanácsával menne szembe ezzel. Cena egyszerűen kijelentette, hogy nem akarja fitogtatni a férfiasságát.

Hirdetés

A kijelentés egy interjúból származik, amit Chris Van Vliet készített a színésszel a Halálos iramban 9 kapcsán. A birkózó legenda meglehetősen lazán kezelte az egész témát.

"Amikor szólnak, hogy »figyelj, ez komolyan megakaszthatja a produkció gyártását, le fogunk most erre cserélni«, akkor nem fogok tiltakozni. Már 44 éves vagyok. Soha életemben nem keménykedtem. Nem kell bizonyítanom senkinek, hogy kemény vagyok. Nem keresem mások igazolását a férfiasságommal kapcsolatban. Szóval alapvetően elfogadom az olyanok tanácsait, akik nálam tapasztaltabbak. Ha szólnak, hogy »ezt nem neked kellene csinálnod«, akkor az a válaszom, hogy »rendben, király«."

Egy időben nagy divatja volt, hogy sok akcióhős villogott a veszélyes mutatványok bevállalásával. Nem mindenki Tom Cruise, és talán minden érintettnek biztonságosabb ez így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)