Hirdetés

John Cena új filmje 0 százalékon áll a Rotten Tomatoeson

|

A pankrátorból lett filmsztár és a Community egyik főszereplője az év talán leggyengébb filmjét hozták össze.

Hirdetés

John Cena filmes karrierjéről alapvetően elmondható, hogy közepesen szórakoztató. Ha fércmunkához adja is néha a nevét (pl.: a Fred film), általában akkor is sikerül valami vicceset kihoznia belőle. Ráadásul vannak kifejezetten szórakozó alakításai, elég csak a DC-s Békeharcosra gondolni. Ezúttal viszont úgy tűnik, hogy a színész minden bája elszállt: a Dzsungelhajsza című akciófilmben semmi nem jött elő Cena erősségeiből, de még Alison Brie sem tudta megmenteni a projektet.

A helyzetet nem lehet szépíteni: a film végtelenül erős 0 százalékon áll jelenleg a Rotten Tomatoeson. Az oldal ugyebár összesíti a kritikákat, majd a pozitív és negatív vélemények arányát mutatja meg százalékos formában. Itt pedig az a végeredmény született, hogy nem létezik egyetlen egy pozitív kritika sem a filmről.

Hirdetés

A kritikusok nem finomkodtak mikor a Dzsungelhajszáról írtak:

"Egy elnyomó üresség a Dzsungelhajsza egésze. Se románc, se komédia, se akció."

Brian Tallerico röviden összefoglalta azt, amit a többi kritikus is érzett. A többség válogatott mondatokban fogalmazta meg ugyanazt: a Dzsungelhajsza egy unalmas, semmitmondó katasztrófa, amibe se energia, se izgalom nem szorult.

Nagyon úgy tűnik, hogy egy gyártósor végéről leesett töltelékről van szó. Akárhogy is, hamarosan a nézők is megítélhetik majd a filmet: nálunk már október 12 óta vetítik a produkciót, de a világ többi részén most kezdik csak műsorra tűzni azt. Kíváncsiak leszünk majd a többség ítéletére, már ha bárki bemegy a moziba megnézni egyáltalán a filmet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)