Hirdetés

Megvan a John Wick 3 teljes címe

|

Kiderült, mi lesz a John Wick 3 alcíme, ez alapján pedig úgy tűnik, az új epizód sem lesz sokkal békésebb, mint az első kettő.

Hirdetés

Jelenleg is folyik a John Wick harmadik részének forgatása New Yorkban, ennek kapcsán ült le a Comingsoon.net egy interjúra a főszereplővel, Keanu Reeves-szel. A beszélgetés közben a színész elárulta azt is, mi lesz a 2019 májusában mozikba kerülő rész teljes címe, illetve röviden elmagyarázta azt is, mire számíthatunk a történet tekintetében.

Hirdetés

Reeves elmondta, hogy az egyszerűen "Chapter 2"-nek nevezett második rész után ezúttal alcímet is választottak, így John Wick 3: Parabellum néven kerül majd a mozikba a legújabb felvonás, ami a főszereplő elmondása szerint egy ókori szövegre utal.

"Készülj a háborúra. A híres idézet egyik része: »Si vis pacem, para bellum«, amit úgy lehet fordítani, ha békét akarsz, készülj a háborúra"

- mondta.

Emellett az interjú alatt szóba került az is, hogy az ex-bérgyilkos ezúttal talán kicsit kevésbé lesz magányos farkas:

"Igen, szóval John Wick az életéért küzd és úgy gondolja, hogy Halle Berry karaktere szolgálhat számára némi információval. Van közös múltjuk és az útjuk keresztezi a High Table-ét"

- árulta el Reeves.

A történet további részleteire még várnunk kell, minden esetre kifejezetten érdekesnek tűnik az alaphelyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)