Hirdetés

Ilyen egy hógolyócsata, ha a John Wick rendezője rakja össze

|

David Leitch egy iPhone 11 Pro, néhány gyerek, illetve némi hó segítségével rendezett meg egy egyperces jelenetet, és azt is megnézhetjük, hogyan készült a reklám.

Hirdetés

Sok mindent lehet mondani az iPhone-okra, de az tény, hogy még az amatőrök is lenyűgöző képeket és videókat készíthetnek velük, a profik meg pláne. Az iPhone 11-ekben még az eddigieknél is jobb a kamera, és hogy ezt megfelelően kihangsúlyozza, az Apple felkérte a John Wick filmeket és a Deadpool 2-t is jegyző David Leitchet, hogy rendezzen meg és egy iPhone 11 Pro segítségével rögzítsen egy látványos hógolyócsatát.

Hirdetés

A Snowbrawl a maga egyszerűségével is nagyon látványos lett. Persze viszonylag kevesen élik bele magukat ennyire a csatákba, de nem is a hitelesség volt a lényeg. 

Persze az iPhone mellett más eszközöket is bevetettek, az alábbi videó részben erről szól. Semmi extra, csak néhány stabilizátor. Azt is megtudhattuk, hogy a gyerekeknek Leitch csapata tanított mozdulatokat, és hogy a kamera méretének és súlyának köszönhetően olyan felvételeket készíthettek, amiket a nagy, filmes kamerákkal nagyon nehéz lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)