Hirdetés

Johnny Depp is a Marvel szuperhőse lesz?

|

A Marvel nem vesztegeti az idejét és Michael Douglas beszervezése után Johnny Deppet is meg szeretnék nyerni maguknak, méghozzá egy főszerepre!

Hirdetés

Folytatódik a Marvel "tömjük tele a filmjeinket tehetséges színészekkel" akciója, hiszen Michael Douglas csatlakozása után ezúttal a legutóbbi hírek szerint Johnny Deppet hívták be tárgyalásra, méghozzá Doctor Strange szerepére!

Kevin Feige, a Marvel elnöke korábban sem titkolta, hogy 2015 után, mikor Hangya megkezdi a harmadik fázist (és a Bosszúállók 2 befejezi a másodikat), akkor Doctor Strange is kaphat egy külön filmet, de mindeddig nem érkezett róla hír, hogy elkezdték volna a szereplőválogatást.

Most viszont a Latino Review, majd a Variety is megerősítette, hogy a cég jelenleg tárgyalásokat folytat a színésszel, hogy a különc varázsló az ő alakításában mutatkozzon be, elméletileg 2016-ban. Deppnek elég zsúfolt a naptára, például a Karib-tenger kalózai 5-öt és az Alice Csodaországban 2-őt forgatja, így lehetséges, hogy passzolja a felkérést.

Amint kapunk egy közleményt, jelentkezünk a részletekkel, addig is a kikerülhetetlen kérdés: ti szívesen látnátok Johnny Deppet Doctor Strange-ként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)