Hirdetés

Johnny Depp exneje reagált a kirúgását követelő petícióra

|

Rajongók tömegei követelik, hogy a volt férjével harcban álló színésznő, Amber Heard ne szerepelhessen az Aquaman folytatásában, de erre a jelek szerint nem sok esély van.

Hirdetés

Hollywood egyik legszomorúbb botránya az, amely Johnny Depp és Amber Heard között zajlik, és amiben súlyosabbnál súlyosabb vádakat vágnak egymáshoz az egykori házasok. Miután a balhé és a hozzá tartozó perek garmadája miatt Deppet kitették a Legendás állatok-filmből, a színész rajongói követelni kezdték, hogy Heard se ússza meg a filmvilág számonkérését és őt is váltsák le a következő Aquamanben. A színésznő most reagált erre.

Noha a Heard távozását indítványozó petícióra több mint egymillió aláírás érkezett, sejthető volt, hogy csak emiatt nem fogják kitenni a dollármilliós produkcióból. Az Entertainment Weaklynek adott interjújában a színésznő ejtett egy pár szót erről a jelenségről is.

Hirdetés

Szerinte ezek fizetett lejáratókampányok, és nem is nagyon törődik velük, hiszen ezek nem befolyásolhatják egy komoly produkció szereplőválogatását, főleg azért, mert nincsen valóságalapjuk. Márpedig szerinte a rajongók az első film sikerét tekintve meghozták a döntésüket, és bizalmat szavaztak az általa játszott Merának.

Persze a forgatások egyelőre nem kezdődtek el, de jó eséllyel a Warner Bros. nem cseréli majd le a színésznőt. Legalábbis Heard szavaiból arra következtethetünk, hogy egyelőre biztosnak érzi állását a Jason Momoa főszereplésével készülő filmben, ami ráadásul a pletykák szerint kiugróan magas költségvetéssel forog majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)