Hirdetés

Johnny Knoxville elárulta, melyik őrült kunszt volt a legszörnyűbb a Jackass egész történetében

|

Az agyrázkódások és csonttörések a kanyarban sincsenek ehhez képest Johnny Knoxville szerint.

Hirdetés

Johnny Knoxville nemrég a részt vett egy hazugságvizsgálós interjún a Vanity Fairnél. Ezeknek a beszélgetéseknek az ad egy izgalmas csavart, hogy a sztárok rá vannak kötve egy poligráfra, mialatt válaszolniuk kell különböző kérdésekre. Ha tehát nem profik egy ilyen szerkezet megtévesztésében (és elég valószínű, hogy nem azok), akkor elég hamar kiderülnek a füllentések. 

A beszélgetés során szóba került az is, hogy mi volt Knoxville számára a legfájdalmasabb, legszörnyűbb sérülése az egész Jackass széria folyamán, ő pedig némileg meglepő választ adott.

Hirdetés

Knoxville úgy kezdte, hogy nyilván elég rossz dolgok az agyrázkódások, és a csonttörések sem mókás dolgok, ugyanakkor messze nem ezek voltak a legszörnyűbb dolgok, amiket átélt. Számára ugyanis a legborzasztóbb az volt, amikor paprikasprayt fújtak a szemébe. 

Mindezt elég szépen körül is írta:

"Olyan érzés, mintha valaki lángra lobbantaná a szemeidet, és utána úgy 20-30 percen át kerozinnal próbálná meg eloltani."

Hozzátette azt is, hogy biztos érzett már ennél nagyobb fájdalmat is, de ez égett örökre a tudatába. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)