Hirdetés

Találkozhat valaha az új Joker Robert Pattinson Batmanjével?

|

Todd Philips most választ adott a nagy kérdésre, és nem biztos, hogy sokan örülni fognak ennek.

Hirdetés

Remek kritikai fogadtatásnak örvendhet a Joaquin Phoenix nevével fémjelzett Joker film, ami Batman legfőbb ellenlábasának megszületésére fókuszál. Már az előzetesekből kiderült, hogy ez a mozi nem csak a képregényfilm-rajongók figyelmére tart számot (sőt, talán elsősorban nem képregény-filmként kell értelmezni), hiszen a parádés szereposztás és a részletes jellemábrázolás egy igen mély művet vetít előre.

Hirdetés

Az eddigi jó kritikák kapcsán persze egyből felmerült a kérdés, hogy hol helyezkedik el a film a DC univerzumban, és van-e esély arra, hogy a Joaquin Phoenix által megformált gonosztevő a jövőben találkozzon, a DC egyéb karaktereivel, akár legfőbb ellenfelével, Batmannel, akit legközelebb Robert Pattinson alakít majd. Todd Philips szerint erre nincs esély:

"Nem hiszem, hogy Joker a jövőben bármihez kapcsolódna, ez csak egy sima mozifilm. A képregények a mi Shakespeare-ünk, és annyi Hamletet csinálhatunk, amennyit csak akarunk. Biztos vagyok, hogy még rengeteg másik Jokert láthatunk a jövőben."

Ezzel a rendező arra utalt, hogy ez a Joker teljesen más univerzumban létezik, mint bármelyik másik DC film, megállja a helyét anélkül is, hogy univerzum épülne köréje. 

A Joker október 3-án kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)