Hirdetés

A Joker filmnek semmi köze nem lesz a képregényekhez

|

A rendező tudja, hogy ezzel nagyon sok rajongót ki fog akasztani, úgyhogy jó előre elárulta a dolgot, hogy ne a moziban érjen minket meglepetés.

Hirdetés

Októberben kerül a mozikba a Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker film, amivel megint egészen új irányba viszik a DC univerzum egyik legismertebb gonosztevőjét. Az első trailer alapján kifejezetten érdekesnek tűnt a film, néhány képregény-rajongó azonban bizonyára csalódott lesz a történet miatt.

Hirdetés

A forgatókönyvírók ugyanis nem egy konkrét történetszálat választottak a film alapjául, de még csak nem is valami általánosabb vonalat, hanem teljesen elrugaszkodtak a képregényektől.

Nem követtünk semmit, és tudom, hogy emiatt ki fognak borulni az emberek. Megalkottuk a saját változatunkat arra, hogy honnan is került elő a Joker. Számomra ez sokkal érdekesebb. Nem a Jokerről forgatunk filmet, hanem arról, hogy hogyan válik valaki Jokerré. Ez egy emberi történet lesz.

- mondta Todd Phillips, a film rendezője. Érdekes váltás lesz ez (megint) az elmúlt időszak DC filmjeihez képest, de reméljük, hogy most nem nyúlnak mellé

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)