Hirdetés

Jared Leto nagyon kiakadt, hogy nélküle készült el az új Joker film

|

A színész így már nem tartja valószínűnek, hogy visszatérne a bohóc szerepében. Mi sem tartjuk annak.

Hirdetés

Jelenleg is fut a mozikban a Joker, ami az egyik legjobb filmes megjelenítése a karakternek, mely egyaránt tart igényt a képregényfilmek kedvelőinek és szkeptikusainak a figyelmére is. A Bűn Bohóchercegének korábbi megformálója, Jared Leto viszont nem rajong azért, hogy nélküle készítették el a filmet. Érthető módon.

Hirdetés

Leto a Sucide Squadban öltötte magára a szerepet, azonban alakításáért rengeteg kritika érte, ahogy maga a film sem lett átütő siker. Ennek ellenére a Warner még legalább két filmen kezdett dolgozni, amelyben ismét fontos szerepet szántak neki: az egyik egy önálló Joker film lett volna (a DCEU-n belül) illetve a Harley Quinn & Joker, ahol Margot Robbie-val tűnt volna föl.

Ezután érkeztek a hírek, hogy a filmes univerzumon kívül is készül egy Joker film, melynek készültével párhuzamosan Leto leendő filmjei viszont kaszát kaptak. Érthető módon a színész nincs kifejezetten elragadtatva ettől a helyzettől, sőt a hírek szerint szíven ütötte az is, hogy nem kérdezték meg, ő eljátszaná-e Todd Phillips filmjében a karaktert. Könnyen lehet, hogy ez a lépés végérvényesen elidegenítette a további munkától a DC-vel. .

Azt fontos megjegyezni, hogy Todd Phillips kategorikusan kijelentette, hogy az ő Jokerével semmilyen univerzumépítés nem történik majd, ezáltal a DCEU-nak valószínűleg szüksége lesz majd valakire, aki eljátszhatja a bohócot, de Leto elmondta, hogy csak egy kivételes forgatókönyv kedvéért térne vissza a szerepre. Ugyanakkor már a Joker 2 sincs kizárva, az anyagi siker ugyebár minden elvet képes átformálni a maga kis mohó képére, szóval egyelőre simán lehet, hogy hagyják a korábbi Mr. J-t sértődötten morogni a sarokban, ha a közönség letette a voksát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)