Hirdetés

Joker - hat ízelítő vezeti fel az új trailert

|

A rendező trükkös módon harangozta be a Joaquin Phoenix főszereplésével készült film új előzetesét.

Hirdetés

Sokan várják nagy reményekkel a Velencei Filmfesztiválon debütáló, majd október elején mozikba kerülő Jokert, amelyben egy Arthur Fleck nevű férfi komikusból bűnözővé válik - teszi mindezt a zseniális Joaquin Phoenix-szel (A nő, Gladiátor, Sosem voltál itt, The Master) a főszerepben. 

Hirdetés

Noha korábban láthattunk már egy kedvcsinálót a Jokerhez, a premier előtt még egy mindenképpen érkezni fog, amelyet a filmet rendező Todd Phillips (Másnaposok, Terhes társaság, Starsky és Hutch) harangozott be Instagramon keresztül. Phillips hat rövid teasert tett közzé, amelyekben egy-egy villanással jelezte a második előzetes dátumának egy részletét: 

Ha valaki összerakta a puzzle-t, akkor azt kapta, hogy az új Joker trailerre augusztus 28-án, szerdán számíthatunk: 

A Jokert október 3-tól nézhetitek majd meg a hazai mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)