Hirdetés

A Joker rendezője megosztotta a forgatásról készült, eddig eldugott fotóit

|

Pár érdekes kép került nyilvánosságra Todd Phillips művéről, melyek a Joker kulisszái mögötti hangulatot mutatják.

Hirdetés

Most, hogy mindenki bezárkózva tölti az idejét, Todd Phillips is nosztalgiával kezdett visszagondolni azokra az időkre, amikor még nem ölte meg a koronavírus a forgatásokat, és előásott egy rakás Joker fotót, melyek munka közben készültek. Ezeket szerencsére meg is osztotta velünk, hogy a gondtalanabb napokat közösen idézzük meg. Persze a Joker forgatása feltehetően nehezen nevezhető gondtalannak, de most ne csússzunk el ilyen apróságokon.

Hirdetés

Érdemes végiglapozni az albumot: vannak itt képek a metróállomásról, a Joker jegyzetfüzetéről, de még az Arkham elmegyógyintézetről is.

Függetlenül attól, hogy a projekt nehezen jutott el a koncepciótól a premierig, Todd örömmel gondol vissza a munkára.

"Remélem, hogy mindenki biztonságban van és egészséges. Íme, még néhány kulisszák mögötti fotó. Úgy érzem, mintha ezer éve lett volna, hogy együtt voltunk a valaha volt legjobb színészekkel és csapattagokkal."

Ha érdekel, hogy mi mit gondoltunk a filmről, akkor nézzétek meg Joker kibeszélő videónkat ide kattintva!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)