Hirdetés

Jön az új The Office sorozat, megnevezték az első két színészt

|

Sajtóértesülések szerint igazi sztárparádéval készül a sikeres The Office franchise legújabb felvonása.

Hirdetés

Nagyot gurított az ezredfordulót követően Ricky Gervais és Stephen Merchant a nálunk A hivatal címet viselő The Office sorozattal. Igaz ugyan, hogy a brit eredeti mindössze két évadig húzta, ugyanakkor számos, lokális piacra szánt változata készült Ausztráliától Kanadáig, Lengyelországtól Marokkóig.

A legsikeresebb mint közül az amerikai verzió volt, amelybe ugyan Gervais is belefolyt, de a Saturday Night Live-on, A Simpson családon és a Texas királyain edződött Greg Daniels végezte a munka oroszlánrészét. A többek között Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer és B. J. Novak komikusi vénájára támaszkodó sorozat jócskán felülmúlta elődjét és minden rokonát népszerűség tekintetében, végül kilenc évad után búcsúzott.

Hirdetés

Sajtóhírek szerint pedig úgy tűnik, hogy már javában zajlik a következő The Office sorozat előkészítése, amely nem reboot, ellenben ugyanabban az univerzumban játszódik, mint Michael Scotték (Carell) története. A Variety forrásai megerősítették, hogy igazi sztárgárdára számíthatunk majd a Greg Daniels és Michael Koman által közösen felügyelt sorozattól, kettőt közülük meg is neveztek Sabrina Impacciatore és Domhnall Gleeson személyében.

Sabrina Impacciatore
Sabrina Impacciatore

Az Emmy-jelölt Sabrina Impacciatore leginkább olasz filmekben és sorozatokban szerepelt, de az HBO antológiasorozata, A Fehér Lótusz nemcsak nemzetközi ismertséget hozott neki, hanem egy Emmy-jelölést is.

Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson

Domhnall Gleesonre valószínűleg sokan emlékeznek az új Star Wars trilógia Hux tábornokaként vagy az utolsó két Harry Potter-film Bill Weasley-jeként, de voltak ezeknél sokkal jelentősebb szerepei is, mint például a Brooklyn, az Ex Machina, az Időről időre, a Nyúl Péter két része, vagy a Viszlát, Christopher Robin.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)