Hirdetés

Hangulatos kisfilmet kapott Jon Snow

|

Hat évad jeleneteit összevágva alkották meg ezt a rövidfilmet, amiből kiderül, hogy Jon Snow bizony nem unatkozott mostanság.

Hirdetés

Az első néhány rész után még nem feltétlen gondoltuk volna, hogy Jon Snow mekkora utat jár majd, de ahogy teltek-múltak az évadok, egyértelművé vált, hogy Kit Harrington karaktere bizony fontos lesz a történet szempontjából.

Mivel a videó mind a hat évadból tartalmaz jeleneteket (beleértve az utolsó részt is), valószínűleg mondanom sem kell, hogy spoileres lesz azoknak, akik valamilyen okból még nem látták az évadzárót. Megmondom őszintén, nálam már az ötödik évad is teljesen kimaradt, de egyre jobban gondolkozom rajta, hogy újrakezdem az egészet, mert ezt az utolsó évadot azért eléggé eltalálták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)