Hirdetés

Jonathan Majors először nyilatkozott azóta, hogy bűnösnek találták

|

A színészt megdöbbentette, hogy milyen eredmény született a bíróságon.

Hirdetés

Jonathan Majors nagy jövő elé nézett Hollywoodban azzal, hogy a Marvel következő fázisának főgonoszát, Kangot és annak variánsait játszhatta, aztán tavaly márciusban minden megváltozott, amikor berobbant a hír, hogy letartóztatták a színészt, többek között családon belüli erőszak vádjával. Már ennek hatására is kirakták több projektből, de a Marvel Studios még bízott az ártatlanságában, ugyanis zavaros volt az ügy, a bizonyítékok alapján Majors akár áldozat is lehetett.

Tavaly decemberben viszont a manhattani bíróság hattagú esküdtszéke bűnösnek mondta ki őt. Noha ítéletet csak február 6-án hoznak majd az ügyben, amelynek keretében akár egy évre rács mögé is kerülhet a színész, azonban a Marvel ezt már nem várta meg, azonnal kirúgta Kang eddigi megformálóját. Egyelőre nem derült ki, hogy ki lesz az utódja (nemrég Colman Domingót pletykálták), a Marvel Studios még nem tett bejelentést. 

Majors most megtörte a csendet. A színész a Good Morning Americának adott interjújában beszélt róla, hogy hosszú ideje nem látta a lányát, mivel az elmúlt közel egy évet azzal töltötte, hogy tisztázza magát volt barátnője, Grace Jabbari bántalmazásának ügyében. Majors szerint a nő szívével bánt meggondolatlanul, nem fizikailag bántalmazta, és szerette őt. A kapcsolatuk azonban nem volt egészséges, és idő kellett, mire ez kiderült. A veszekedésük egy autóban kezdődött, amikor felvette Jabbarit, hogy hazavigye a New York-i otthonába. Grace észrevette, hogy Majors egy másik nőtől kapott félreérthető üzenetet, ezzel kezdődött az egész vita. A színész ma már máshogy cselekedne: 

"Nem venném fel. Nem tenném vissza a kocsiba. Nem próbálnám a kocsiban tartani. Kiszállnék az autóból, és azonnal elrohannék."

Hirdetés

Amikor megkérdezték Majorst, hogy a sok probléma ellenére miért nem hagyta el már korábban Jabbarit, azt mondta, hogy már az incidens előtti hónapokban voltak intő jelek, és már akkor bátornak kellett volna lennie, azt kellett volna mondania, hogy nem működik ez az egész, és el kellett volna mennie, de nem tette. A mérgező kapcsolatuk szerinte odáig vezetett, hogy aggasztó üzeneteket küldött, amiben az esetleges öngyilkosságára utalgatott: 

"Az a gondolat, hogy végleg kivonjam magam, gyerekkorom óta foglalkoztat, mikor még kisfiúként egy texasi farmon éltem. Ez már nem létezik. Azért dolgozom, hogy távol tartsam, és biztosítsam, hogy többé nem kerül elő."

A Grace Jabbarival kialakult helyzet újabb, Majors elleni visszaélési vádakat hozott a felszínre, köztük olyanokat is, amik még a férfi azon időszakának idejére nyúlnak vissza, amikor David Geffen iskolájában folytatta a tanulmányait. A színész azonban tagad: 

"Tanúja voltam már támadásnak, de soha nem vettem részt benne. Volt már, hogy felpofoztak, de én soha nem tettem. Ezek a kapcsolatok 21-22 éves koromig nyúltak vissza, és csak arra gondolok, hogy »Bunkó voltam? Gonosz srác voltam?« Tudva, amit most már tudok, a súlyos depressziót, gyerekkori traumát. Nagyon kevés kapcsolatom volt, így össze tudom szedni, milyen helyzetekről beszélünk. Nem voltam mindig a legjobb barát, de soha nem ütöttem meg egy nőt sem. Soha nem emeltem rá a kezem egyetlen nőre sem, soha."

A beszélgetés visszanézhetitek alább: 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)