Hirdetés

Tolkien-nap az Urániában - itt nem csak hobbitkák lesznek

|

Egy teljes napon át minden a világhírű szerzőről és a hozzá kapcsolódó művekről szól majd, speciális vendégekkel és számos meglepetéssel.

Hirdetés

Az évente megrendezésre kerülő Tolkien-nap 2014-ben sem maradhat el. A Magyar Tolkien Társaság már be is jelentette, hogy január ötödikén, reggel 9:30-tól este 20:30-ig az Uránia moziban tartják a nagy eseményt, ami J.R.R. Tolkien 122. születésnapjának tiszteletére szól. 

Az Egy Rég Várt Utazás rendezvénysorozat záróakkordjában rengeteg program várja az érdeklődőket, de kezdjük az elején, a vendégekkel. A Tolkien-nap idei díszvendége Ted Nasmith, világhírű kanadai illusztrátor lesz, aki képzőművészeti workshopot és előadást tart, valamint egy kiállítás keretein belül bemutatja válogatott műveit. A látogatók találkozhatnak még a Hobbit filmek szinkronszínészeivel, így Széles Tamással, Dányi Krisztiánnal, Haás Vander Péterrel és Hermann Lillával is, valamint Szirmai Gergő, a Hollywood Hírügynökség vezetője is tiszteletét teszi a rendezvényen.

Akik úgy döntenek, hogy részt vesznek az eseményen, azok találkozhatnak az életre kelt szereplőkkel (akár saját maguk is beöltözhetnek), részt vehetnek különböző filmvetítéseken (A hobbit: Váratlan utazás bővített változata csak itt lesz látható), filmes relikviákat tartalmazó kiállításokat nézegethetnek, kedvükre költekezhetnek a Középfölde Vásáron, lesznek zenés-táncos programok (fellép Ted Nasmith, Veres Mónika és a Tolkien Tribute Band), családi és gyermek műsorok, a napot pedig egy „Gondor hősei" című zenés előadás, illetve egy Tolkien tiszteletére szóló koccintás zárja.

A programok teljes listája és a jegyárak itt olvashatóak. Ti ott lesztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)