Hirdetés

Jude Law játszhatja Hook kapitányt egy új Pán Péter moziban

|

A Disney nem engedi el az élőszereplős rajzfilm-feldolgozásokat, hamarosan a Pán Péter kerül terítékre, mely ezúttal talán sikert is arathat.

Hirdetés

J. M. Barrie regénye, melyben Sohaország lakói, és a gonosz Hook kapitány összecsapnak a Disney 1953-as rajzfilmje után vált világszerte ismertté. Azóta Hollywood többször megpróbálta filmre vinni a sztorit, de eddig minden élőszereplős Pán Péter mozi anyagi bukásként vonult be a történelembe. Most viszont a stúdió nagyüzemi szinten kezdte el legyártani legnépszerűbb rajzfilmjeinek élőszereplős változatát, így talán joggal reménykedhetnek a sikerben. 

Hirdetés

Az mindenesetre biztos, hogy Jude Law egy kifejezetten erős választásnak tűnik a szerepre, hiszen a mostanában igen felkapott színész már bebizonyította, hogy a hősök, mentorok és elvetemült gonosztevők kifejezetten széles skáláját képes eljátszani. Egészen biztos, hogy  nem okoz neki gondot, hogy új színt vigyen Hook kapitány karakterébe, akit előtte többek között Dustin Hoffmannak is lehetősége volt eljátszani.

A Pán Péter adaptáció a tervek szerint mozis megjelenést kap, tehát nem egy pusztán a Disney+-ra gyártott filmről van szó. Egyelőre semmi egyebet nem tudunk szereplőgárdáról vagy a megjelenésről, de valószínűleg nem lesz egyszerű helyet szorítani neki Law naptárában, aki jelenleg is dolgozik a következő Legendás állatok filmen, emellett pedig Az ifjú pápa új évada is terítéken lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)