Hirdetés

Jurassic World 3 - visszatérnek az első Jurassic Park sztárjai is

|

Az 1993-as első rész stábjával erősít a 2021-ben érkező folytatás.

Hirdetés

Mostantól egy picivel még jobban várjuk a Jurassic World 3 érkezését, ugyanis kiderült, hogy Laura Dern, Jeff Goldblum és Sam Neill is visszatér majd Dr. Ellie Sattler, Dr. Ian Malcolm, illetve Dr. Alan Grant szerepében a két év múlva érkező új moziban. 

Hirdetés

A főszereplő persze továbbra is Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz, akik Owen Grady dinóidomárt, és Claire Dearing dinoszauruszjogi aktivistát alakítják. A kultikus trió visszatérését egyébként amerikai idő szerint tegnap éjjel, az Arclight Hollywood speciális Jurassic World vetítésén jelentették be, ahol Laura Dern egy gyors kérdezz-felelek szegmens erejéig maga is megjelent. 

A Jurassic World 3 jelenlegi tervek szerint 2021. június 21-én érkezik meg az amerikai mozikba. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)