Hirdetés

Havas tájakat fognak ledöngölni a Jurassic World 3 dinoszauruszai

|

A rendező megosztott egy forgatási képet, ami erősen egy hideg éghajlati kalandot sugall.

Hirdetés

A közelmúltban sokféle kihívás indult a közösségi oldalakon, az egyik során kreatív alkotókat kérnek meg arra, hogy posztoljanak egy fotót meló közben. A Jurassic World 3 rendezője, Colin Treverrow is válaszolt a trendre egy forgatási képpel, amin épp a széria következő részén dolgozik.

Hirdetés

A fotón van egy pár érdekes részlet, például hogy az egész jelenet egy hideg, havas környezetben játszódik. Ez erős utalás arra, hogy kedvenc őslényeinkkel egy új vidéken találkozhatunk majd. A képen egyébként Isabella Sermon is látható, akivel először a 2018-as Bukott birodalomban találkozhattunk Maisie Lockwood szerepében.

A Jurassic World 3 forgatása röviddel a kezdés után leállt, így annak premierdátuma egyelőre legalább annyira kérdéses, mint Hollywood összes többi produkciójáé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)