Hirdetés

A Jurassic World rendezője is kaphatta volna A galaxis őrzőinek rendezői székét

|

Colin Trevorrow is tárgyalt még a Disney-vel jóval azelőtt, hogy az őrzők első filmjéhez használt kamerák forogni kezdtek volna.

Hirdetés

Colin Trevorrow annak idején esélyt kapott arra, hogy átvegye a Marvel Cinematic Universe legfurább bandáját. A galaxis őrzőinek munkálatai előtt őt is felkeresték, de végül lemondott a melóról. Hogy miért, azt az Empire újságírójának mesélte el most először.

Hirdetés

A tiltakozásának lényege az volt, hogy ő nem képregényekkel nőtt fel, így nem érezte volna helyesnek, ha ő kapja a projektet.

"Találkoztam [a Marvellel] az Őrzők kapcsán nagyon, nagyon régen. Még nagyon korai stádiumban volt az egész. Nagyon jót dumáltunk. Én nem voltam egy képregényes srác. Egyszerűen nem az én pályám volt. Én egy Star Wars-, Indiana Jones-, Spielberg-kölyök voltam. Szóval igen, tök jót beszélgettünk, de elmondtam nekik, hogy valaki olyanra van szükségük, aki ezzel nőtt fel. Ilyen embereknek kellene rendezniük ezeket a filmeket. Élned és lélegezned kell ezeket a dolgokat, mint ahogy én is tettem a Jurassic és hasonló filmekkel."

Trevorrownak végül bejött a dolog, mert most olyan projekteken dolgozik, amikért rajongott gyerekkorában, és annak köszönhetően, hogy lemondott az Őrzőkről, James Gunn vehette át a gyeplőt. Senki se járt rosszul ezzel az üzlettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)