Hirdetés

Lelépett a Justice League Dark rendezője

|

A Warnernek új rendező után kell néznie a különleges DC szuperhősöket felvonultató filmhez.

Hirdetés

A Justice League Dark nem egy hétköznapi szuperhősös kalandot mesél el, ugyanis a sztori szerint paranormális események zajlanak szerte a világban, ezért olyan varázslatban jártas hősökre van szükség, mint például John Constantine. Animációs filmet már kaptunk a történetből, ám most gondok akadtak az élőszereplős mozi körül.

A filmet eredetileg a Holnap határán rendezője, Doug Liman felügyelte volna, azonban a Variety értesülései szerint Liman kénytelen volt lemondani a Justice League Darkról, mert inkább egy másik készülő filmjére, a Chaos Walkingra akar koncentrálni. Egyébként a rendezőnek már nem ez az első lemondott szuperhősös filmje, tavaly otthagyta a Fox gondozásában lévő Gambit mozit is, pont azért, hogy a Justice League Darkkal foglalkozhasson.

A Warner Bros. persze közben már keresi Liman utódját, aki megrendezheti a Justice League Dark filmadaptációját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)