Hirdetés

Justice League - hónapokig tartó munkával tudják csak eltüntetni Henry Cavill bajszát

|

Azt eddig is sejtettük, hogy extra munkát jelent majd a jelenetek újraforgatása, de azt nem gondoltuk, hogy ennyire bonyolult dologról van szó.

Hirdetés

Arról már mi is beszámoltunk korábban, hogy a Justice League jeleneteinek újraforgatását nemcsak a karakterek időbeosztása, hanem Henry Cavill bajsza is nehezíti. A színész a Mission Impossible 6 miatt nem borotválkozhat meg, így számítógépes trükkökkel varázsolják majd babaarcúvá Supermanként

A The Mill nevű, utómunkával és számítógépes technológiával foglalkozó vállalat munkatársai elmondták, hogy ez bizony nem kevés munkával jár egyetlen jelenet esetén sem:

Ha a fej mozog a térben, akkor azt 3D-s és 2D-s technológiák együttesével kell elérni. Ha a színész egyenesen a kamerába néz, akkor ott a 2D-s megoldások is elegek. A 3D elemek elkészítése egy hét, a mozgás lekövetése, animálás és a borotvált arc renderelése három hét, az egészet összerakni pedig újabb két hét.

Dave Fleet, a vállalat 3D-s vezetője szerint egy 5 perces klipből durván 25 hét alatt lehet kiszedni  a bajszot, és akkor még nem beszéltünk a költségekről, amik a szakértő szerint hatalmasok. Márpedig most sietni is kell, hiszen a filmet elvileg novemberben mutatják majd be.

Csak remélni tudjuk, hogy megéri a befektetett munkát és az újraforgatások után egy ütős filmet kapunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)