Hirdetés

Az Igazság Ligája - Superman fekete ruhája is felbukkant volna

|

A DC képregények rajongói által nagyon várt fekete/ezüst szerelés kimaradt a filmből, pedig az egyik operatőr szerint nem csak hogy elkészült a jelmez, de forgattak is vele.

Hirdetés

Amikor két dudás van egy csárdában, ott hamar gondok lesznek. Nem volt ez másképp a Justice League esetében sem, ahol Zack Snyder és Joss Whedon is láthatóan mást és mást szerettek volna kihozni az alapanyagból. Emiatt rengeteg fontos jelenet maradt ki a filmből, köztük Superman fekete szerelése is.

Hirdetés

A klasszikus "Death and Return of Superman" képregénysztori adja az alapját a Batman v Superman és Justice League filmeknek (oké, meglehetősen lazára vették az alapanyagot). A füzetek oldalain az Acélember egy fekete, köpeny nélküli, ezüst emblémával díszített ruhában tér vissza, és jó darabig abban is munkálkodik, amíg fel nem dolgozza feltámadását, és vissza nem nyeri önmagát. Na, ez maradt ki teljesen a végleges filmből.

Az egyik operatőr, Fabian Wagner azt nyilatkozta az Inverse-nek, hogy bizony a stáb elkészítette a fekete ruhát, de végül kivágták az azzal készült jeleneteket.

"Voltak azzal készült jelenetek. Nagyon menőn nézett ki a jelmez. Sajnos mi sem láthattuk azt végül az utolsó verzióban."

A fekete ruhát egyébként maga, a Supermant játszó Henry Cavill is meglebegtette tavaly augusztusban az Instagram profilján.

#Superman

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés,

Wagner egyébként mesélt arról a jelenetről is, amit a Comic-Con trailer végén láthattunk, ahol Alfred beszél valakihez, aki a képernyőn kívül van.

"Azt a jelenetet tök jó volt leforgatni. Az egyik kedvencem volt az egész filmben, de sajnos az sem került be."

Azt ugyan nem erősítette meg, hogy Alfred Supermanhez beszélt-e, de talán már mindegy is. Hacsak nem kapunk valami minden extrával megtömött rendezői változatot, akkor már jó eséllyel sosem tudjuk meg a választ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)