Hirdetés

Napi büntetés: Kanye West nevet változtatott, egyszerű lesz megjegyezni, hogy kell mostantól szólítani

|

Ezzel övé lesz a világ egyik legrövidebb aláírása.

Hirdetés

"A nevem Ye, lehet nem ismerős neked. A nevem Ye, lehet csak két betű neked. A nevem Ye, lehet a barátnőd szeret. Srácok hé, a szoba nem tőlem meleg!" - énekelhetné Kanye West, hiszen a világhírű amerikai rapper úgy döntött, nevet változtat. Ez persze azoknak nem lehet meglepetés, akik esetleg Twitteren is követik a zenészt, hiszen ott már egy ideje Ye néven fut, mostantól azonban hivatalossá vált a dolog.

A Sky News beszámolója szerint ugyanis egy Los Angeles-i bíróság helyt adott Kanye, vagyis Ye még augusztusban beadott névváltoztatási kérelmének.

Hirdetés

Kanye Omari West 1977-ben beszületett a Georgia állambéli Atlantában. Immár huszonkétszeres Grammy-díjas előadó, aki nem csak rapperként, hanem lemezproducerként, filmrendezőként és divattervezőként is dolgozik, sőt politikai ambíciói is voltak, 2020-ban független jelöltként indult az amerikai elnökválasztáson.

Kanye... vagyis Ye (elnézést, ez tényleg csak a megszokás) döntését úgy indokolta még 2018-ban, hogy a "ye" a Bibliában a leggyakrabban használt szó, azt jelenti, hogy "ti". A Kanye "egyetlent" jelent, így a zenész szerint egyfajta önreflexió is a névváltás.

Az aláírás mindenesetre sokkal egyszerűbb lesz mostantól Ye számára, ugyanis neve tényleg csak ennyi és nem több, tehát vezetéknevét sem kell a hivatalos iratokra odafirkantania többé. Ha esetleg valamilyen okból a jövőben tovább rövidülne Kim Kardashian (jelenleg még) férjének neve, természetesen nem tartjuk majd vissza tőletek az "izgalmas" fejleményeket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)