Hirdetés

Kapaszkodjatok meg: a Sucker Punchból is van bővített Snyder-változat

|

Egy újabb hét, egy újabb Snyder Cut. A kérdés már csak az, hogy érdekel-e még bárkit Babydoll nyüglődése.

Hirdetés

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája hatalmas sikert aratott világszerte. Ennek egyenes következményeképp több rendezőnél is felmerült, hogy újravágná kedvenc filmjét, ha a közösség azt kellő lendülettel támogatná.

Még nem tartunk ott, hogy érkezzen a Suicide Squad David Ayer változata, de egy másik Zack Snyder filmből még lehet, hogy lesz efféle új verzió. Legalábbis Snyder biztosan nem bánná.

Hirdetés

A Vanity Fairnek adott interjújában ugyanis a rendező elmesélte, hogy a Sucker Punch című filmje volt az első, ahol a stúdió komolyan beleszólt a projekt strukturálásába a nagyobb piaci siker kedvéért. Nyilván ez a kijelentés hozta magával a mondatot, amit már mindnyájan sejthettek:

"És van egy rendezői változat a filmből, ami nem jelent még meg. Ezt most itt most hangosan kimondom."

Snyder tudja mit csinál. Babydoll 2011-es kalandja mondjuk kevésbé fogta meg az embereket, mint a Justice League hányattatott sorsa, de ki tudja. Ennek a filmnek is megvan a maga rajongótábora, és ha elég erősen kiabálnak Twitteren, akkor bármi megtörténhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)