Hirdetés

Kapaszkodjatok a masnitokba: jön a Pindúr pandúrok reboot

|

Sziporka, Puszedli és Csuporka ismét a képernyőinkre röppennek, hogy megmentsék a világot.

Hirdetés

Mielőtt bármibe belekezdünk érdemes tisztázni, hogy most nem az élőszereplős projektről van szó, hanem a rajzfilmről. A Hanna-Barbera Studios Europe a Cartoon Networkkel és a Warner Bros.-szal együttvéve azon dolgozik, hogy visszahozza gyerekkorunk mesehőseit a képernyőkre.

A rajzfilm munkálataiba a Pindúr Pandúrok eredeti alkotója, Craig McCracken is besegít, aki egyébként Sziporkáék kalandjai mellett a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak rebooton is dolgozik.

Hirdetés

A Pindúr Pandúrok 1998-ban debütált és akkor 78 epizódon át futott. A sorozat 2005-ben véget ért, de a Cartoon Network egyszer már feltámasztotta azt 2016-ban, 119 epizód erejéig. A The CW csatorna is ki akarta venni a részét a nosztagiatúrából, és elkezdtek dolgozni egy élőszereplős változaton, de az megfeneklett, amikor a főszereplő kilépett a projektből.

Kíváncsian várjuk, hogy utóbbinak mi lesz a sorsa, de annyi biztos, hogy a Cartoon Network nem fogja feladni. Addig fogja tekerni a nosztalgiamérőt, amíg mindenki be nem sokall majd tőle.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)