Hirdetés

Karácsonyi feldolgozást kapott Ryan Gosling Ken slágere, de nem mindenkinek jött be

|

Pedig még saját klip is készült az I'm Just Ken Merry Kristmas verziójához.

Hirdetés

Az idei év egyik legnagyobb, vagyis hát bevétel szempontjából a legnagyobb durranása volt a Barbie film, amelynek fülbemászó dala, a Ryan Gosling által előadott I'm just Ken önálló életre kelve szintén nagyot ment a slágerlistákon, Grammy-jelölést is kapott. A tétel bent maradt a következő Oscar-gála shortlistjén is, szóval simán arany szobrot kaphat a legjobb betétdal kategóriában.

De nem ez az egyetlen érdekesség a szerzemény kapcsán, Mark Ronson producer és Ryan Gosling ugyanis az ünnepek apropójából elkészítették az I'm just Ken karácsonyi hangszerelését.

Ez sokkal lágyabb, visszafogottabb lett, többek között vonósok adják az ünnepi hangzást benne, és a színész éneke is kapott némi filtert, hogy jobban belesimuljon a kompozícióba. A végeredményhez született egy videó is, amiben Gosling elegánsan, de napszemüvegben énekli a feldolgozást, kellemes ünnepeket kívánva minden Barbie-rajongónak.

Hirdetés

Nézzétek meg, mielőtt továbbmegyünk: 

A hír írásának pillanatában már 1,6 millió megtekintésnél tart az Atlantic Records klipje, és rengeteg támogató komment található alatta, valamint a közösségi médiában. Sokan már most odaadnák Goslingnak az Oscart, azonban nem mindenkit kent kennyére az ünnepi Ken: volt, aki rosszmájúan megjegyezte, hogy nagyon kétségbeesetten meg akarják nyerni az Oscar-szobrot. Egy másik azt mondta, hogy ezen a ponton már csak fejőstehénnek nézik a Barbie-t, és olyan is akadt, akinek már elege lett a filmből. Sőt, vannak, akik egyenesen rossznak, vagy feleslegesnek tartják. 

A Ken The Ep kisalbumon egyébként a Merry Kristmas Barbie-n kívül helyet kapott az In My Feelings Acoustic verzió, és egy Purple Disco Machine Remix is. 

Nektek hogy tetszik az I'm just Ken karácsonyi kiadása és a hozzá készült videó?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)