Hirdetés

Karácsonyra érkezik a Cannibal Corpse kifestőkönyv – van, ahol már most betiltották

|

A dallamos, szívhez szóló dalairól ismert zenekar felnőtteknek szánja a kifestőt, amivel lenyugtathatjuk magunkat az őszi hajtás vagy a viharos családi ebédek után.

Hirdetés

Sokan még óvodából és iskolából emlékezhetünk a kifestőkre (vagy színezőkre), viszont az elmúlt néhány évben megjelentek felnőtteknek szóló variációk is, egyebek mellett Keanu Reeves-szel és Jason Momoával a főszerepben. A színezés segít kikapcsolódni, pihenteti az agyat, amire most, az ünnepekhez közeledve különösen nagy szükségünk van. 

A Cannibal Corpse death metal zenekar a hétvégén jelentette be december 1-jén megjelenő kifestőjét, mely állításuk szerint műfajának első olyan példánya, amire korhatáros figyelmeztetést kellett elhelyezni - képzelhetitek (mi több, lent láthatjátok is), a Vincent Locke által megrajzolt, színezésre váró motívumok milyenek.

Hirdetés

Már a borítója is egyértelművé teszi, hogy ha gyereknek választunk, és a micimackós és e között kell dönteni, inkább előbbi lesz a helyes döntés. Nem meglepő, hogy Németország rögtön betiltotta, így az ottani fanok kénytelenek valami máson koptatni ceruzáikat.

A Rock N' Roll Colouring egyébként készített már kifestőt egyebek mellett Alice Cooper, a Judas Priest, és az Iron Maiden rajongóinak is

A Cannibal Corpse legújabb albuma, a Chaos Horrific szeptemberben jelent meg, nem kifejezetten ünnepi dalokkal.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)