Hirdetés

Kártérítést követelnek a Squid Game vetélkedő játékosai az embertelen körülmények miatt

|

Már januárban is jelezték, hogy pokoli volt a forgatás, de most, hogy a kész vetélkedő látható a Netflixen, újra előálltak panaszaikkal.

Hirdetés

A napokban felkerült a Netflixre a Squid Game: The Challenge, vagy Nyerd meg az életed! A kihívás, aminek résztvevői nem az életükért küzdenek, de a sorozatban látott játékokban próbálják bizonyítani, megérdemlik a 4,56 millió dolláros főnyereményt. Januárban zajlott a forgatás, de már annak kezdetén sérülésről, szörnyű körülményekről érkeztek beszámolók.

Két játékos a forgatás során szerzett sérülései miatt egy brit ügyvédi iroda közbenjárásával folyamodik kártérítésért, mert úgy érzik, a készítők nem tettek meg mindent biztonságuk érdekében. Egyelőre még nem indítanak pert, de már küldtek leveleket a Netflixnek.

Hirdetés

A károsultak idegsérülésekre és hipotermiára panaszkodtak, mely utóbbi azért fordulhatott elő, mert a Piros lámpa, zöld lámpa játékot extrém hidegben vették fel.

A Netflix egyelőre nem reagált, de amikor januárban először volt szó erről, azt nyilatkozták, mindent megtettek, és a panaszosok valótlanságot állítanak. A múlt héten John Hay és Stephen Lambert, a műsor vezető producerei arról beszéltek, hogy A kihívás sokkal könnyebb és kíméletesebb volt, mint más, túlélős reality műsorok, és hogy senki nem gondolhatta, hogy 4,56 millió dollárt megnyerni könnyű lesz.

Akit esetleg érdekel, milyen volt a halál nélküli Squid Game, az első öt részt megtalálja a Netflixen, a következő négy november 29-én, míg a finálé december 6-án kerül majd fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)