Hirdetés

Keanu Reeves már John Wick haláláért könyörgött a 4. felvonásban

|

Hiába a színész kívánsága, a producereknek más terveik voltak. A stúdió láthatóan többet akar még kihozni a film világából.

Hirdetés

Mivel a következőkben a John Wick: 4. felvonásának végéről fogunk beszélgetni, határozottan spoileresek leszünk, ezért csak akkor folytassátok az olvasást, ha benneteket nem zavar az ilyesmi, vagy ami még jobb, már láttátok is a filmet. A kötelező figyelmeztetés után pedig rá is térünk a lényegre, ami nem más, mint Keanu Reeves kérése az általa negyedszerre megformált karakter sorsát illetően.

A színész azt szerette volna, ha a címszereplő ténylegesen, minden kétség nélkül meghal a John Wick 4. felvonásának végén. Azaz nem marad semmilyen kiskapu, amit kihasználva vissza lehet hozni az életbe egy újabb folytatás kedvéért.

Hirdetés

Collidernek adott interjújában a producer, Basil Iwanyk ezt nagyrészt azzal kötötte össze, hogy Keanu Reeves rengeteg melót pakol bele ezekbe a filmekbe. A negyedik rész végére a színész teljesen kiégett már.

"A második, harmadik és negyedik film már annyira megterhelő volt, és annyira kimerítette Keanut fizikailag és érzelmileg is, hogy a végén már azt mondta 'nem tudom ezt még egyszer megcsinálni'. Mi egyetértettünk vele. A srác annyira odateszi magát, hogy a végére már csak önmaga árnyéka marad. Már azt mondta, hogy 'szeretném, ha biztosan kinyírnátok a végén'. Mi pedig úgy voltunk vele, hogy 'Tudod, azért 10 százaléknyira nyitva hagyjuk [az esélyt a visszatérésre]."

Pont ez a 10 százalék, ez a résnyire nyitva hagyott lehetőség az oka annak, hogy a Lionsgate megkezdte az ötödik film előkészületeit. Több száz millió oka van rá a stúdiónak, hogy ne hagyja békében nyugodni John Wicket, hiába tűnt úgy a film végén, hogy a lépcsőkön összeesve kilehelte a lelkét, és hiába búcsúzott tőle a sírjánál Winston (Ian McShane) és a Király (Laurence Fishburne).

Ki tudja, hogy mi lesz ebből az egészből, de ha Reevesnek tényleg ennyire megterhelő a szerep, akkor mi is hajlamosak vagyunk egyetérteni vele. Nagyon szeretjük nézni a kedvenc orgyilkosunk pisztolyos karatéját, de a mester már kiérdemelte a pihenőjét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)