Hirdetés

Keanu Reeves vállalna még egy Mátrix filmet, de csak egy feltétellel

|

Nem lenne teljesen lehetetlen összehozni egy folytatás a trilógiának, és Reeves sem állna az útjába, ha Wachowskiék csinálhatják.

Hirdetés

A Mátrix trilógia végén láttuk, ahogy Neo feláldozta magát, hogy az emberiség túlélhesse a háborút. Ennek ellenére még nem lehetetlen a visszatérése, hiszen az orákulum is azt jövendölte, hogy valamikor gyaníthatóan felbukkan  még a kiválasztott.

Keanu Reevesnek nincs ellenvetése a szerep ellen, és bár ő maga is bevallotta, hogy fura lenne, de bevállalná, ha az adott feltételek teljesülnek.

"A Wachowski testvéreknek benne kell lenniük. Nekik kéne írni és rendezni. Akkor derülne ki igazán, hogy hogyan folytatódik a sztori. Igen, elég fura lenne, de miért is ne?"

Egyelőre semmilyen hivatalos bejelentés nem történt a Mátrix folytatása kapcsán, így csak reménykedhetünk. Tekintettel, hogy a trilógia 1,6 milliárd dollárt hozott, nem lennénk meglepődve egy új epizódon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)