Hirdetés

Keira Knightley nem fog olyan filmben levetkőzni, amit férfi rendez

|

Női rendezővel nem zárja ki teljesen, de így sem valószínű a dolog. Azt is elmondta, hogy miért.

Hirdetés

Keira Knightley neve a legtöbbeknek A Karib-tenger kalózai, a Vágy és vezeklés vagy épp a Kódjátszma miatt lehet ismerős, legutóbb tavaly A szépségkirálynőben láthattuk a brit színésznőt. Knightley nemrég a CHANEL Connects podcastban beszélgetett Lulu Wang író-rendezővel és Diane Solway írónővel, itt került szóba az, hogy fog-e még meztelen jeleneteket forgatni. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy nem.

A beszélgetés során Knightley az is részletesen kifejtette, hogy miért jutott erre a döntésre, azt pedig leszögezte, kétgyermekes anyaként alapvetően sem mutogatja már szívesen a testét, ami nincs olyan formában, mint fiatalkorában, illetve nyugodtan válasszanak a filmkészítők helyette bárki mást, ha egy szerepnek kifejezetten ez lenne a kritériuma. 

Hirdetés

A 35 éves színésznő elmondta, korábban őt sem zavarta, ha egy rendező a testiség eszközeivel élt, hogy felkeltse (a főleg férfi) nézők figyelmét, de ma már egészen másképp gondolja a dolgot. Férfi rendező filmjében már biztosan nem fog meztelenkedni, és női rendező mellett is csak és kizárólag akkor tudja elképzelni a dolgot, ha konkrétan például az anyaságról vagy a saját testképünk elfogadásáról szól az adott mozi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)