Hirdetés

Kellően őrült a Suicide Squad anime első trailere

|

Harley Quinnhez és Jokerhez kifejezetten passzol ez a stílus.

Hirdetés

Emlékeztek még a Batman Ninja című alkotásra? Az animében szokatlan környezetben láthattuk a DC ismerős karaktereinek összecsapását, a Warner Bros. Japan és a Wit Studio összefogásából pedig most egy újabb különleges projekt született.

A Suicide Squad Isekai azt ígéri, hogy egy másik világba repíti el a DC Comics sokat látott szereplőit, a címből pedig egyértelmű, hogy elsősorban az Öngyilkos Osztag tagjairól van szó, akik már számos adaptációban és megközelítésben láthatóak voltak, a japán animációs stúdió pedig megpróbálkozik egy újabbal. 

Hirdetés

Az ígéretek szerint egy izgalmas és erőszakos fantasyre számíthatunk egy ütős alkotói gárdától - ez utóbbival nem is lőnek mellé, hiszen a Wit Studio repertoárjában olyan animék találhatók meg, mint az Attack on Titan és a Vinland Saga, de készítettek már Pokémon filmet is (Pokémon the Movie: The Power of Us). A forgatókönyvet Eiji Umehara (Halo Legends, Star  Fox Zero: The Battle Begins) és Tappei Nagatsuki (Vivy: Fluorite Eye's Song) írták, a zenéért Kenichiro Suehiro (Fire Force, Golden Kamuy) felelt, a karakterdizájnt pedig Akira Amano (Psycho-Pass) és Naoto Hosoda (Seiren) jegyzik. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A sztoriról nem sok mindent tudni, viszont benne lesz Harley Quinn, Joker és Amanda Waller, valamint sárkányok, lovagok és különféle furcsaságok is, szóval élmény lesz felfedezni magunknak: 

Hogy mikortól és hol lesz látható a Suicide Squad Isekai, azt egyelőre nem árulta el a WB Japan, de a feltételezések szerint még idén láthatjuk. Ti bele fogtok nézni, ha nálunk is elérhető lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)