Hirdetés

Keanu Reeves még mindig őrzi a Mátrix piros piruláját

|

A színész megtartott egy fontos kelléket a legendás film forgatásáról.

Hirdetés

A Reddit rendszeresen ad otthont úgynevezett AMA-eseményenek (Ask Me Anything), amelyek keretében érdekes személyiségeket faggathatnak a felhasználók. A hétvégén egy igazán különleges vendéget, Keanu Reevest fogadta a platform, aki a jelenlétével Barack Obamát is lekörözve minden idők legnagyobb forgalmú AMA-ját generálta.

A beszélgetés során számos érdekes kérdést intéztek Reeveshez, az egyik ilyen pedig az volt, hogy elcsent-e már valamit egy filmforgatásról.

Hirdetés

Mint a válaszból kiderül, a színész még nem vetemedett ilyesmire, viszont megtartotta John Wick eljegyzési gyűrűjét, Kai kardját a 47 Roninból, valamint a legendás piros pirulát az 1999-es Mátrixból. Nem mintha magyarázatra szorulna, de a film legismertebb jelenetében a főhős Neónak választania kell egy piros és egy kék pirula között. Ha az előbbi mellett dönt, megszerezheti a tudást a gépek szimulálta hamis világról, ha az utóbbi mellett, akkor tovább éli a megszokott életét.

Reeves tehát nemcsak a vásznon, de a valóságban is a piros pirulát választotta, arra azonban nem volt hajlandó, hogy megnevezze a kedvencét a Mátrix és a John Wick szériák közül, illetve azt sem árulta el, hogy személy szerint melyik munkáját tartja a legjobb filmjének. Cserébe viszont nem csinált titkot belőle, hogy a Mátrix forgatásának kung-fu edzéseit jobban élvezte, mint a John Wick dzsúdzsucuját.

"Semmi sem hasonlítható a Mátrix kung-fu edzéséhez, mert annyira egyedi volt, és én ekkor találkoztam vele először. De a maga módján a John Wick dzsúdóval és lövöldözéssel ötvözött dzsúdzsucuját sem lehet utolérni."

- hangzott a diplomatikus válasz. Akit érdekel a közösségi beszélgetés, ide kattintva olvashatja át a kérdés-válaszokat, később pedig egy videó is felkerült az internetre arról, hogy Reeves egészen meghatódott, mikor értesült róla, hogy az ő AMA-ja lett a Reddit új rekordere.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)