Hirdetés

Képeken csodálhatjuk meg A Gyűrűk Ura sorozatot

|

Megmutatják magukat egyes karakterek, és még a forgatásba is bepillanthatunk.

Hirdetés

Miközben a háttérben a stúdiók egymásra licitálva próbálják megszerezni A Gyűrűk Ura, valamint A hobbit filmek és játékok jogait, addig az Amazon ráfordult a célegyenesre A Gyűrűk Ura világán alapuló sorozatával, amely a Lord of the Rings: Rings of Power címet kapta. Bár a csillagászati összegekbe került széria első előzeteséig még várnunk kell a vasárnapi Super Bowlig, azonban nemrég pár stílusos poszteren már szemügyre vehettük a karaktereket, közülük pedig néhányan a Vanity Fair alábbi fotóinak segítségével fel is fedik magukat. 

Hirdetés

A tervek szerint A Gyűrűk Ura sorozat visszavezeti a nézőket egy olyan korszakba, amely során hatalmas erők kovácsolódtak, királyságok emelkedtek fel és zuhantak a mélybe, váratlan hősöknek kellett bizonyítaniuk. A Középfölde másodkorának legendáit és mondáit életre keltő projektnek alapvetően a kevésbé ismert karakterek állnak majd a középpontjában, de azért megismerhetjük közkedvelt figurák fiatalabb változatait is, mint például Galadrielét (Morfydd Clark) és Elrondét (Robert Aramayo).

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Rajtuk kívül beköszön még a fotókon többek között a törp hercegnő, Disa (Sophia Nomvete), a tünde Arondir (Isamel Cruz Córdova), a múltja elől menekülő Halbrand (Charlie Vickers), a humán gyógyító, Bronwyn (Nazanin Boniadi) és IV. Durin herceg (Owain Arthur) is. 

Ha semmi nem jön közbe, akkor A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szeptember 2-án kerülhet fel az Amazon Prime-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)