Hirdetés

Késik a Marvel saját Predator szériája

|

A Marvel úgy tűnik, hogy minden tervezett Predator kiadványát elhalasztja.

Hirdetés

A Marvel Comics még tavaly nyáron szerezte meg az Alien és a Predator képregényes jogait, így tehát csak idő kérdése volt, mikor jelennek meg a kiadó saját füzetei a két népszerű karakterrel a főszerepben - a bejelentés után külön véleménycikkben foglalkoztunk egyébként azzal, miért remek hír ez, és miért nem kell attól tartani, hogy a xenomorfok legközelebb Pókemberrel csapnak össze, nyilván nem ez lesz a cél az új kiadványokban.

Időközben már megjelent és nagy sikert aratott az új Alien képregénysorozat első száma, a Predator-rajongóknak viszont még várniuk kell. A legújabb hírek szerint ráadásul többet, mint azt gondolták volna.

Hirdetés

A Marvel ugyanis leállította az előrendeléseket az új Predator széria első füzetére, aminek eredetileg idén júniusban kellett volna megjelennie. Hivatalos tájékoztatás még nem érkezett a csúszás és az esetleges új céldátum kapcsán, de nem lehet most már előrendelni a Marvel vs Predator alternatív borítóval érkező többi kiadványt sem (ezeket májusra tervezték), továbbá a Predator Omnibust sem (utóbbi a Dark Horse Comics Predator képregényeit gyűjti össze). Az alternatív borító füzetek (összesen 20 kiadványról van szó, többek között a Wolverine, X-Men, Thor, Captain Marvel, Daredevil, Black Cat, és Spider-Man képregények érintettek) elvileg idén novemberre csúsztak, a Predator Omnibusról nincsenek egyelőre konkrét információk. 

Nincs mit tenni, várakoznunk kell. A Predator képregényt egyébként Ed Brisson (Uncanny X-Men, X-Force) írja, és Kev Walker (Doctor Strange) rajzolja. Az első szám két borítóvariánsát már meg tudjátok nézni alább. Az új Alien képregény első számát 300 ezren rendelték elő, valószínűleg a Predatorra is hasonló tömeg kíváncsi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)